Kasteel de Haar

Willen jullie graag trouwen in of rondom het grootste en meest luxueuze kasteel van ons land? Dat kan! Als een echt sprookjesslot rijst het op uit een imposant park, omringd door oude tuinen en waterpartijen. Deze elementen maken Kasteel de Haar in Haarzuilens zo uniek en geliefd. Bij Kasteel de Haar kun je trouwen wanneer jullie dat willen; zeven dagen per week, overdag of ’s avonds en op diverse binnen- en buitenlocaties. Het is ook mogelijk om de gehele dag bij ons door te brengen. Niet alleen de datum wanneer jullie trouwen, maar ook de plek waar het jawoord wordt gegeven is erg belangrijk. Het is dan ook goed om te weten dat jullie huwelijk voltrokken kan worden op diverse locaties. Neem contact op voor meer informatie en een kijkje op hun website.

Nyenrode

Trouwen op een prachtige klassieke locatie? Nyenrode regelt het! De ruimtes in het Kasteel en het Koetshuis zijn uitermate geschikt voor uw ceremonie, receptie en feest. Het Koetshuis biedt plaats tot wel 500 personen. 

De Olifant


De Olifant is bij uitstek geschikt voor het organiseren van een feest, receptie of bruiloft. De moderne, warme uitstraling en professionaliteit staan garant voor een geslaagde dag of avond. Bent u benieuwd hoe zij uw bruiloft of receptie tot een onvergetelijke ervaring maken? Neem dan contact met hen op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak om De Olifant te bekijken.